Ola jr Nore (20) satser på full sesong i ERC i 2021. Dette er europamesterskapet i rally.

 

Der skal han konkurrere i klassen ERC 3 JR som er klassen for juniorer med tohjulsdrevene biler. Dette bekrefter teamet Mr. NOREfjell Motorsport. Han fikk to innhopp i fjorårets EM, og fortsetter kjøringen for det tysk-baserte teamet Toksport World Racing Team også i år. De er ett profesjonelt motorsport-team med både EM og VM gull på merittlista. Han blir derfor en fast fører i samme team som blant annet verdensstjernen Andreas Mikkelsen.

 

 

Bilen Ola jr skal kjøre er den nye Renault Clio Rally4. Denne bilen er utviklet av Renault Sport og bygger på den eksisterende cup bilen Renault Clio Rally5, som Ola jr blant annet kjørte inn til en 3.pl med i Rally Ungarn og Rally Islas Canarias i fjor høst.

 

Ola jr kjører for det norske bilsportlandslaget og ble i 2020 kåret til årets bilsporttalent av NBF.

 

Vi drar i gang årets sesong på Lygnasprinten i Hadeland førstkommende helg. Her stiller Ola jr til start i en leid Peugeot R2 (Internasjonal 2wd), dette blir en god trening før eventuelt VM runden i Finland. Vi håper også å få kjørt så mange løp som mulig her i Norge.

 

"Gleder meg til en ny sesong og EM. Samarbeidet med Toksport gikk veldig fint i fjor, så det blir spennende" Sier Ola jr Nore.

 

Kilde: Pressemelding

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt