Andreas Mikkelsen og Ola Fløene sørget for norsk seier i det krevende EM-løpet Rally Ungarn. Unggutten Ola Nore Jr. imponerte også i sin EM-debut.

 

Andreas og Ola har hele helgen bevist at de var det raskeste teamet i Rally Ungarn. De tilrev seg tidlig en ledelse i løpet og utøver lørdag så bare økte de denne og hadde en solid ledelse over Craig Breen som var den eneste som nesten klarte å holde tempoet til de norske i går.

 

 

Idag satte Andreas standarden på første etappen som han vant. Når også Breen fikk tekniske problemer og måtte bryte så senket de norske tempoet og kontrollerte de resten av dagen og kjørte in  som suverene vinnere av Rally Ungarn.

 

Oliver Solberg slet med punkteringer igår, men har idag satt opp et bra tempo og klarte å kjøre seg opp til en fjerdeplass totalt og viktige EM-poeng i sammendraget.

 

 

En unggutt som imponerte hele helgen var Ola Nore Jr. Med en Renault Clio RSR var han og luktet på toppen og tok også en etappeseier blant tohjulstrekkerne idag. Til slutt kjørte han og Veronica Engan inn til en fantastisk tredjeplass i ERCjunior og fjerdeplass blant alle tohjulstrekkerne.

 

Rally Ungarn: Totalt

1 Mikkelsen Norge Skoda Fabia R5 1.48.31.1
2 Munster Luxembourg Hyundai i20 R5 +1.32.2
3 Llarena Spania Citroën C3 R5 +2.00.3
4 Solberg Norge/Sverige Skoda Fabia R5 +2.04.8
5 Mayr-Melnhof Østerrike Ford Fiesta R5 +2.08.2
26 Nore Norge Renault Clio RSR +16.03.0
www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt