På den ungarske asfalten har virkelig Andreas Mikkelsen og Ola Fløene kjørt overbevisende. Etter første dag har de en komfortabel ledelse foran Craig Breen.

 

Mikkelsen/Fløene

 

Selv om Rally Ungarn er helt nytt for Andreas og Ola satte de allerede et høyt tempo fra start og var i toppen. Selv om Ola var litt misfornøyd med sin lesing på den første etappen idag så satt alt som et skudd resten av dagen.

De hadde en snurring og tapte 10-15 sekunder på ss3, men har spesielt på andre loopen overbevist med sterke tider. Eneste som klarte å følge de norske på andre loopen var Craig Breen som etter første dag ligger knappe 24 sekunder bak.

 

Oliver Solberg bommet litt på dekkvalget på første loopen og tapte en del sekunder. På andre loopen ble det dessverre to punkteringer og har falt helt ned til niendeplass.

 

Nore/Engan

 

Fort har det gått med EM-debutanten Ola Nore Jr. Han og Veronica Engan lå på en imponerende tredjeplass blant bilene med tohjulstrekk etter ss7. Dessverre så fikk de på de to siste etappene idag problemer med intercom pluss en punktering og falt ned til fjerdeplass blant tohjulstrekkerne.

Imponerende kjøring av Ola.

 

Imorgen søndag avsluttes Rally Ungarn med syv fartsetapper , disse er litt raskere enn dagens og vil være helt annerledes en lørdagens etapper.

 

Rally Ungarn etter dag 2: Totalt

1 Mikkelsen Norge Skoda Fabia R5 1.07.55.9
2 Breen Irland Hyundai i20 R5 +23.6
3 Munster Luxembourg Hyundai i20 R5 +1.21.3
4 Herczig Ungarn VW Polo R5 +1.57.0
5 Llarena Spania Citroën C3 R5 +2.13.1
9 Solberg Norge/Sverige Skoda Fabia R5 +2.36.8
29 Nore Norge Renault Clio +11.14.7
www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt