Under torsdagen kom beskjeden at South Belgian Rally med Mads Østberg blir avlyst pga smittehensyn. Samtidig skal Hemicuda Rally i samme land arrangeres med Ole Christian Veiby på startstreken

 

Det er full forvirring i rallykretsene i Belgia. På grunn av økt smitte i Belgia vil arrangøren av South Belgian Rally på kort varsel avlyse lørdagens løp i Belgia. Mads Østberg/Torstein Eriksen må derfor avlyse  sin start.

 

Samtidig så sier arrangøren av Hemicuda Rally som også er i Belgia at deres løp foreløbig ikke er avlyst. Her står Ole C Veiby/Jonas Andersson på startlisten i Hyundai i20 R5. Her skal også Toyota teste sine biler med både Elfyn Evans og Sebastien Ogier.

 

Dette løpet går søndag og flere av de startende, blant annet russeren Gryazin er påmeldt både løpet på lørdag(som er avlyst) og løpet på søndag. Kanskje Mads Østberg etteranmelder seg til løpet på søndag?

 

Det som også er spennende er nå om WRC-runden Ypres Rally i Belgia i midten av november vil gå som planlagt nå som koronasmitten dessverre øker betraktelig i Belgia.

 

Veiby påmeldt til Hemicuda Rally på søndag.
www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt