Etter å ha satt gode tider på de første etappene i Rallye Sulingen ble det dessverre en snurring på den siste prøven idag.

 

Rallye Sulingen startet i ettermiddag og kun 15 minutter før Frank Tore Larsen og Morten Erik Abrahamsen startet begynte det å regne. Det betød regndekk første dagen.

 

På ss1 startet de forsiktig da det var dratt opp mye jord og gjørme på den våte asfalten. Til tross for sleip asfalt kjørte de inn til 12.plass på prøven.

De fortsatte på ss2 og hadde en bedre følelse her til tross for vanskelige og uvante asfaltforhold for de norske. Her avanserte de og tok en 11.plass.

 

 

 

De to første prøvene gikk to ganger til og foran den siste loopen stoppet regnet og det begynte å tørke opp. De valgte da slicks og fant tonen med en gang på ss3 og tok en 10.plass.

 

På dagens siste etappe ss4 fikk de dessverre en snurring på et brosteinsparti. Motoren måtte restartes og de måtte også rygge for å komme videre. Det ble et tidstap her på 15-20 sekunder noe som førte Larsen og Abrahamsen ned til en 12.plass totalt før siste dagen.

 

Tyskeren Riedemann leder totalt før de avsluttende ni fartsetappene lørdag.

 

Rallye Sulingen etter dag 1(ss4): Totalt

1 Riedemann Tyskland VW Polo R5 18.26.2
2 Gassner. Jr Tyskland Hyundai i20 R5 +0.9
3 Kreim Tyskland Skoda Fabia R5 +2.3
4 Satorius Tyskland VW Polo R5 +10.5
5 De Jong Nederland Hyundai i20 R5 +18.7
12 Larsen Norge Ford Fiesta R5 +1.18.1
www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt