Det nærmer seg årets første NM-runde på grus Rally Sørland den 4.mai. Nå er både Ole Christian Veiby og svenske Johan Kristoffersson påmeldt i hver sin VW Polo R5.

 

Det er midt i påsken og relativt rolig med påmeldingene til Rally Sørland så langt. Kun 49 biler påmeldt så langt og vi får håpe at dette antallet stiger kraftig den neste uken.

 

Veiby, VW Polo R5

 

Hyggelig er det å se at Ole Christian Veiby er påmeldt og har planer om å skaffe seg noen NM-poeng innimellom all WRC2-kjøringen. Når i tillegg raske Johan Kristoffersson fra samme team er påmeldt blir det moro å se hvem som er raskest med hver sin Polo R5 i de krevende sørlandske rallyskoger. Kristoffersson kan ikke ta NM-poeng da han kjører for en svensk klubb.

 

Andre påmeldte i den største klassen er hjemmehåpet Søren Snartemo i Skoda Fabia R5, Frank Tore Larsen med Ford Fiesta R5, Kenneth Johnsrød i Ford Fiesta R5, Stian Brøderud i Skoda Fabia R5, Svein Frustøl i Ford Fiesta R5, Arnt Gustav Olsen i Ford Fiesta R5 og Roger Rustand i Ford Fiesta R5. Av de vanlige NM-startende savner vi foreløbig Anders Grøndal.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt