Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Snartemo ser frem til helgens 4 NM runde (Rally Sørland) på hjemmebane og vil tilbake i NM ledelse.

 

Etter et lite oppehold er det klart for første NM runde på grus for året. I tradisjons tro er det Rally Sørland som er først ut. Et løp som går for å være et av de mest utfordrende løpene på kalenderen. Løpet kjøres som tidligere i traktene mellom Kristiansand og Mandal og har i år start, mål, serviceplass og en publikumsetappe i forbindelse med Kristiansand sentrum. Så muligheten for å få med seg litt rally førstkommende fredag og lørdag er til stede selv for de som ikke ønsker å komme seg ut i skogen

 

Etter en vellykket gjennomkjøring av årets nykommer Hurumsprinten som ble kjørt sist lørdag, stiller teamet optimistisk til start med et mål for øye, å ta tilbake NM ledelsen blandt de  tohjulsdrevne nasjonal bilene.

 

 

 

Foto: Geir Andre Ånnestad.

 

At dette kommer til å bli en enkel oppgave er vi fullstendig klar over at det ikke blir, for det er mange i klassen som har samme mål og ønske om å vinne. Så det kommer til å bli et spennende rally med mange tette fighter.

 

Løpet starter på torvet i Kristiansand fredag kveld kl 19.00 og avsluttes med målgang lørdag ettermiddag  kl 18.14

 

Vi håper å se mange ute i skogene og skal sørge for at dere får en fin opplevelse. Husk på sikkerheten og sørg for å plassere dere på tygge steder.

 

Følg oss gjerne på Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Team-Snartemo-Rallysport/393256644101760

Resultater fra helgens NM runde finner dere her:

http://rallysorland.no/res/

Resultater totalt i NM 2015 finner dere her:

http://bilsport.no/uploads/poeng/Rally_NM_kl3_15.pdf 

 

 

Kilde: pressemelding

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt