Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

TRN ønsker alle de nye rallysprint og sprintrally’ene velkommen og setter dermed i gang med en sommer sprint cup for klassene 10 – 15.

Alle rallysprint/sprintrally løpene på terminlista fra 01.04.2015 inngår i cup’en. Men det vil være forbehold i de løpene der det er deltagerbegrensning hvor ikke alle som ønsker å delta får kjøre. 

 

I tillegg ønsker TRN å få flere Voc (Volvo Orginal) biler på veien igjen. Slik at vi starter opp med en TRN Voc sommer cup i tillegg. Denne cup’en gjelder for klasse 17 og 18, med samme utgangspunkt som for sprint cup’en. Men her vil alle gjenstående løp være tellende.

 

TRN C-fører cup har vært en suksess siden starten i 2013. Denne løper videre som i fjor, men med noe redusert premiestige.

 

Eneste kriteriet for å delta i noen av TRN Cup’ene er medlemskap i TRN (til den nette sum av Nok 300,-) Så for dere som ennå ikke har meld dere inn eller betalt årets medlemsavgift er det bare å klikke seg inn til venstre i menyen og melde seg inn. Alle poengene som evt er oppnått hittil i år (TRN C-fører Cup) vil være gjeldene.

 

Resultater etter vinter sesongen i TRN C fører Cup 2015 finnes her:

 

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/trn_c_forer_cup_2015.xls

 

Vi har i år som flere år tidligere med oss våre trofaste sponsorer: Verdal & Trysnes mur og betongarbeid og Gundersen Motorsport AS i tillegg har også fått med oss Composit.no som ny sponsor. Det jobbes med å få på plass noe flere sponsorer slik at vi evt kan ha noen tilfeldige premieutdelinger slik vi hadde for noen år siden. Men dette avhenger av at vi får inn litt gavepremier som vi kan dele ut. (så om noen har noe de ønsker å dele med oss, gi beskjed) Her ble det trukket ut utvalgte premier uavhengig av resultater i løpet. Dette var en morsom og hyggelig måte å nå de som ikke alltid for med seg en pokal hjem etter hvert løp, i tillegg til at det ble igjen noe flere på premieutdelingene. Eneste kriteriet for å være med i trekningen var å være påmeldt og starte i løpet og være til stede på premieutdelingen (samt TRN medlem da)

 

Statutter for TRN C-fører Cup’en finner dere her:

 

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/statutter_trn_c_frer_cup_2015.doc

 

Statutter for TRN sommer sprint Cup 2015 finner dere her:

 

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/statutter_trn_sommer_sprint_cup_2015.doc

 

Statutter for TRN Voc sommer cup 2015 finner dere her:

 

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/statutter_trn_voc_sommer_cup_2015.doc

 

Leder TRN

Arne-Ingar Stulen.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt