Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Da er rallysesongen på hell og siste løp på terminlista, Rally Telemark kjøres førstkommende helg i traktene rundt Notodden.

 

I TRN C-fører Cup er det fortsatt stor spenning om hvem som skal stikke av med den jeveste premien. Det er i år som i fjor 80.000,- kroner i potten, fordelt på de fem beste i cup’en. Med førstepremie pålydende 30.000,- kroner i gavekort fra Gundersen Motorsport AS som rosinen i pølsa. Men fortvil ikke for skulle det ikke bli seier er det fortsatt 20.000,- kroner til andreplass, 15.000,- kroner til tredjeplass, 10.000,- kroner til fjerde plass og 5.000,- kroner til femte plass. Så her regner jeg med at det kommer til å bli satset hardt for å kjempe om topplasseringene.

 

Slik det ser ut nå vil kampen om første, andre og tredje plassen stå mellom  Kim Johansen fra NMK Hadeland (som ligger best an med 99 poeng), Georg Gjertsen (med sine 89 poeng) og Kristian Furuseth (som har kjørt inn 77 poeng). Kim og Georg kan dårligst bli nr tre om en av disse evt skulle komme til å måtte bryte på lørdag.

 

 

Når det gjelder tredje, fjerde og femte plass er det mere åpent. Her kan faktisk Aleksander Refstie (ikke påmeldt for øyeblikket), Lasse Berg, Morten Storsveen (ikke påmeldt for øyeblikket) og Kjetil Weaas blande seg inn i kampen om tredjeplassen. Når det gjelder de to siste plassene kan også Sondre Egeland, Andreas Schøyen,Dan Henning Østheim (ikke påmeldt for øyeblikket), Morten Fossum (ikke påmeldt for øyeblikket) og Tommy Transeth i teorien kjempe om premiene.

 

Så det er på ingen måte avgjort hvem som stikker av med årets TRN C-fører Cup premier. Spenningen kommer til å vare helt til siste etappe er gjennomført og bilene er trygt parkert i Park Ferme lørdag kveld.

 

Premieuteling for årets TRN C-fører cup vil finne sted i forbindelse med premieutelingen til Rally Telemark så for som mulig etter målgang. Så sjekk om dere har krav på premie før dere reiser fra Notodden etter avsluttet løp.

 

I år har 49 stk tatt poeng i Cup’en, ikke alle av disse er for øyeblikket TRN medlemmer (de i gult på listen er TRN medlemmer pr i dag). Eneste kriteriet for å delta i TRN C-fører Cup er at man er TRN medlem og kjører i klasse 10 – 12 . Medlem blir man enklest ved å klikke på linken til venstre i menyen (Team Rally Nasjonal), klikk så på Innmelding TRN. Fyll inn nødvendig data og klikk send, så er dette på plass.

 

Årets Cup har bestått av alle løp på terminlista, av disse er de 6 beste løpene tellende. Så her er det muligheter for de fleste, selv om man ikke ønsker å kjøre alle løpene gjennom en sesong.

 

Med dette ser dermed resultatlista slik ut før finalen på Notodden.

 

Kim Johansen leder med  99 poeng, fulgt av Georg Gjertsen 89, Kristian Furuseth 77, Aleksander Refstie 55, Lasse Berg 54, Morten Storsveen 53, Kjetil Weaas 51.

 

For komplett liste klikk her:

 

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/trn_c_forer_cup_2014.xls

 

Vi har også i år vært så heldige at vi har fått med oss Verdal & Trysnes mur og betongarbeid, Gundersen Motorsport AS og TRN som sponsorer til årets Cup.

 

Det er fortsatt plass til flere sponsorer, slik at om noen ønsker å være med på å løfte rekruteringen i Nasjonale klasser er det bare å melde i fra til undertegnede. Alle bidrag tas i mot med takk, være seg økonomisk, gavepremier eller andre kreative løsninger. Her er ingenting for stort, ei heller for lite. Planen er å prøve å vidreføre denne Cup’en og eller se på muligheten for flere Cup’er i 2015.

 

Statutter for årets Cup finnes her:

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/statutter_trn_c_frer_cup_2014.doc 

 

 

Leder TRN

 

Arne-Ingar Stulen.

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt