Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Team Rally Nasjonal fortsetter suksessen fra i fjor, med en ny TRN C-fører cup i 2014. Etter at våre samarbeidspartnere har sagt seg villige til å bli med oss et år til , ønsker TRN å fortsette å gi C-førerene noe å kjøre for.

Premiene i 2013 med 80.000,- kr i potten var såpass attraktivt at 11 førere (her var det mange som ikke var TRN medlemmer i fjor som kunne deltat med enkle grep) tok poneg i Cup'en som går gjennom hele året.

 

Som i fjor inngår alle løpene på terminlisten for 2014 i Cup'en. De 6 beste av disse er tellende for sluttresultatet.

 

Statutter til TRN C-fører Cup 2014 finnes her:

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/statutter_trn_c_frer_cup_2014.doc

 

 

Første løpet i årets C-fører Cup er allerede avholdt, med Sigdalsrally som ble arrangert 11.01.2014. Her stillte hele 12 C-førere til start, slik at det bør det være duket for en spennende Cup gjennom året.

 

Av de 12 C-førerene som stilte til start, var det kun 3 stk som kom i mål under et litt spesiellt Sigdalsrally. Etter en litt treg start på vinteren, kunne arrangøren skilte med fantastiske forhold i løypa, men det var lite eller ingen brøytekanter å støtte seg på. Noe flere nok fikk erfare utover dagen.

 

Resultater så langt i Cup'en finnes her:

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/trn_c_forer_cup_2014.xls 

 

Vi har vært så heldige at vi har fått med oss Verdal & Trysnes mur og betongarbeid, Gundersen Motorsport AS og TRN som sponsorer også i år. Det er fortsatt plass til flere sponsorer her, slik at om noen ønsker å være med på å løfte rekruteringen i Nasjonale klasser er det bare å melde i fra til undertegnede. Her er det ikke bare rene penger som gjelder, gavepremier ol er også av interesse. Så ikke nøl om dere ønsker å bidra med noe er det ikke noe å lure på.

 

Leder TRN

Arne-Ingar Stulen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 95221954

 

 

 

 

 

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt