Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Team Snartemo Rallysport ser frem til å komme i gang med en ny NM sesong. Etter en hektisk høst med totaloverhaling og oppgradering av motoren i M3’en. Ligger det litt spenning i lufta om allt vil fungere som det skal til helgen når første NM runde Sigdalsrally drar igang NM 2014.

 

Bilen ble ikke klar for løp før onsdag denne uken, og med kong vinter sitt fravær så langt, har det vært liten mulighet til noe testing. Så testinga får vi ta under første fartsetappe, og heller satse på at rutinen sørger for at vi henger med fra start.

 

Første NM runde Sigdalsrally kan skilte med ca 8 mil med fartsetapper, med den kjente Letmolia som rosinen i pølsa. Dette er en klassiker i Sigdalsrally som setter både fører og kartleser på prøve, i tillegg til utstyret. Det er desverre ikke noe mere snø her en det er andre steder på østlandet, så det er nok flere en oss som er spente på forholdene. Det meldes om issåle ute i løypa, men uten nevneverdige snøkanter. Så vi håper i alle fall på at forholdene blir så like som mulig for alle konkurentene. At det kommer til å gå hardt ut over dekkene, som er beregnet for snø og is, er det ikke noe tvil om, da det kommer til å bli mye grus på etappene etterhvert som bilene river opp islaget.

 

 

Foto: Benjamin A. Ward / www.benjaminward.no

 

Nytt av året er at det har kommet til 2 nye NM klasser. Det har i tillegg til en ny klasse for Internasjonale 4WD biler (R5 biler som er det nærmeste man kommer WRC bilene) kommet tilbake en NM klasse for kartlesere. Med poeng fordelingen som er tiltenkt denne klassen kan dette bli et veldig spennende år for kartleserne også.  Noe teamet ser frem til, å få være med å kjempe om NM gullet i klassen for kartlesere også.

 

Med fleste av fjorårets sponsorer fortsatt med på laget, ligger alle forutsettninger på plass for å kjempe om Gullet i NM klasse 3 og nå NM klasse 6 også i 2014.

 

Teamet har som vanlig forberedt seg godt, selv om det ikke har vært mulig å teste noe før det førtse løpet. Bilen har fått en fortjent oppgradering, noe som innebar flere hestekrefter i motoren og ikke minst en mye bedre effekt kurve som vil gjøre den mere effektiv ute på skogen. Slik at nå gjenstår det bare å komme i gang å se om endringene kan gjøres om til sekunder i løypa. NM klasse 3 er den klassen i norsk rally som samler flest deltagere, slik at det står ikke på konkuransen. I tillegg har mange av konkurntende våre gjort som oss og jobbet godt med bilene i høst, slik at vi ser frem til mange spennende fighter gjennom 2014.

 

 

Team Snartemo Rallysport ønsker med dette å takke for tilliten ovenfor alle sponsorer og samarbeidspartnere som ser nytten og blir med oss på en ny sesong. Uten dere hadde dette ikke vært mulig. Vi skal gjøre alt som står i vår makt for å sørge for at dere blir fornøyd og at NM gullet forhåpentlighvis blir med til Sørlandet etter endt sesong.

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook: http://www.facebook.com/pages/Team-Snartemo-Rallysport/393256644101760

 

Resultater under første NM runde følger dere her:

 

http://www.sigdalsrally.no/resultater2/8

 

 

Kilde: pressemelding

 

Neste løp:

Mountain Rally 24.01.2014 (NM)

Rally Finnskog 21 - 22.02.2014 (NM)

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt