Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Neste helg går årets siste rally på terminlista, NM runden Rally Hedemark av stabelen. Dette løpet avslutter et spennende år med TRN C-fører Cup, hvor det fortsatt er åpent når det gjelder hvem som skal stikke av med den gjeveste premien.

 

Etter at NBF før 2013 sesongen fjernet NC (Norges Cup) for C-førere, har TRN (Team Rally Nasjonal) i år videreført en Cup for de minst erfarne rallyførerene i Nasjonal klasse. Eneste kriteriet har vært at man må være medlem av TRN for å kunne hente hjem poeng i Cup'en.

 

Alle løp på terminlisten har i år vært med i Cup'en, mens de 6 beste er tellende. Så langt i år har det vært med mere en 25 team som kunne tatt poeng. Men av disse er det kun 11 som har tatt seg bryet å melde seg inn i TRN og derfor kvalifiserer til poeng, og den avsluttende premieutdelingen som vil finne sted i forbindelse med avsluttningen på Hamar.

 

Premiene i år består av pokaler og gavepremier levert av Gundersen Motorsport. de 5 beste i årets TRN C-fører Cup vil bli premiert. 

 

Det ligger an til å bli en meget spennende finale på Hamar. Av de som har sanket flest poeng i årets cup er det Georg Gjertsen som leder an med 110 poeng. Men siden Georg allerede har sanket poeng i 7 løp må han begynne å stryke løp. Det vil så langt si at han har 100 tellende poeng før finalen på Hamar. Dermed er det Rune Mossing som har det beste utgangspunktet før finalen med sine 108 poeng.

 

 

På plassene bak finner vi Kim Johansen fra NMK Hadeland som hadde planer om å rykke fra under Rally Telemark. Det gikk desverre ikke helt etter planen, i stede ble det et rundkast i Hove grustak slik at det ble lite med poeng og heller litt aktivitet i garasjen før finalen. Men Kim er i høyeste grad med i kampen om seierne med sine 92 poeng.

 

Foto: Preben Berg, www.norskrallyfoto.com

 

Men det er ikke bare Rune, Georg og Kim som kan stikke av med seieren. Kjetil Sandbek med 83 poeng kan også komme til å stikke kjepper i hjulene (ikke påmeldt til Rally Hedemark for øyeblikket). I tillegg kommer Karin Elise Fossen halsende bak med sine 80 poeng. Alle disse kan i teorien gå av med seieren, for som vi har sett gjentatte ganger må man først komme til mål før man kan påberope seg seieren.

 

 

Det er altså duket for enda mere spenning i avsluttningen på Hamar, ikke bare i NM klassene.

 

Komplett resultatliste finnes her:

 

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/resultater_trn_c_forercup_2013.xls

 

Premiene til årets TRN C-fører cup sponse av:

 

 

Leder TRN

Arne-Ingar Stulen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt