Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Årets TRN C-fører cup ser ut til å gå mot en spennende avsluttning. Det er for øyeblikket 10 stk som har tatt poeng i årets cup, noe som vitner om at potensialet er større en hva tabellen viser, da det er flere C-førere som kunne vært med i cup'en med enkle grep.

 

Etter at 8 løp (Sigdalrally, Rally Hadeland, Rally Finnskog, Flesberg Rallysprint, Numedalsrally, Rally Stavanger, Rally Sørland og Aurskog Høland rally) er kjørt, begynner det å tettne seg til i toppen når det nå gjenstår 4 løp i cup'en. Førstkommende helg går Sørlandssprinten av stabelen, før vi tar en velfortjent ferie. Etter ferien gjenstår Rally Sokndal (17.08), Rally Telemark (31.08) og Rally  Hedemarken (21.09) før vinneren kan kåres.

 

 

Så langt er det Kim Johansen (fra NMK Hadeland) som leder med 92 poeng, tett fulgt av Kjetil Sandbæk (KNA Kongsberg)med 83 poeng og  Karin Elise (Gumball 3000) Fossen med sine 71 poeng. Videre følger Georg Gjertsen (62 poeng) og Rune Mossing som vant siste NM runde Aurskog Høland Rally, med 53 poeng.

 

Komplett liste finnes her:

 

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/resultater_trn_c_forercup_2013.xls

 

Cupen er åpen for alle deltakere som innehar TRN medlemskap og C-fører lisens, i Nasjonale klasser (10 – 12) for 2013.

 

 

Alle løpene på NBF’s terminlisten inngår i Cup’en. De 6 beste av disse er tellende.

 

Vi har vært så heldige at vi har fått med oss Verdal & Trysnes mur og betongarbeid, Gundersen Motorsport AS og TRN som sponsorer for øyeblikket. Det vil si at det frem til nå ligger 60.000,- i premie potten. Det er fortsatt plass til flere sponsorer her, slik at om noen ønsker å være med på å løfte rekruteringen i Nasjonale klasser er det bare å melde i fra til undertegnede.

 

 

Leder TRN

Arne-Ingar Stulen.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt