Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Da har påskeroen senkes seg for de fleste og vinteren er på hell. Det har i løpet av vinteren blitt kjørt  5 løp i årets TRN C-fører cup.

 

 

Det hele startet med Sigdals Rally 12. januar, fulgt av Rally Hadeland (NM) 19. januar, for så å forflytte seg til Kongsvinger og Rally Finnskog (NM) 2. februar, nykommeren i vinter Flesbergsprinten ble kjørt 9. februar, før siste NM runde på snø Numedalsrally ble avgjort 3. mars. Det har altså vært en lang og spennende vinter, og hele 20 C-førere har potensiellt (det er fortsatt noen av disse som ikke er TRN medlemmer) tatt poeng så langt i sesongen.

 

 

 

Minner derfor om at de som ønsker å delta i TRN C-fører Cup 2013 har frist til å melde seg inn i TRN før 26. april (Rally Sørland) for å beholde innkjørte poeng i vinter. Innmelding skjer enklest ved å klikke seg inn på Team Rally Nasjonal i menyen til venstre, for så å klikke på innmelding TRN. Alternativt er det bare å sende en mail til undertegnede.

 

 

Cupen er åpen for alle deltakere som innehar TRN medlemskap og C-fører lisens, i Nasjonale klasser (10 – 12) for 2013.

 

Alle løpene på NBF’s terminlisten inngår i Cup’en. De 6 beste av disse er tellende.

 

 

 

Vi har vært så heldige at vi har fått med oss Verdal & Trysnes mur og betongarbeid, Gundersen Motorsport AS og TRN som sponsorer for øyeblikket. Det vil si at det frem til nå ligger 60.000,- i premie potten. Det er fortsatt plass til flere sponsorer her, slik at om noen ønsker å være med på å løfte rekruteringen i Nasjonale klasser er det bare å melde i fra til undertegnede.

 

Foreløbig resultatliste etter at 5 løp er kjørt, uavhangig av TRN status:

 

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/resultater_trn_c_forercup_2013.xls

 

For innmelding i TRN, ta kontakt med undertegnede. (husk fristen 26. april for å få med poengene fra vinterløpene).

 

Statutter for Cup’en finnes her: http://www.nmkhadeland.com/images/stories/trn_c_forer_cup_2013.doc

 

Leder TRN

Arne-Ingar Stulen.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt