Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Førskommende helg går årets site vinterrally Numedals Rally av stabelen. Dette er 3 runde i årets NM, og med over 130 biler til start, og hele 40 av disse i NM klasse 3 (gruppe H) ligger det ann til et skikkelig bikkjeslagsmål i kampen om NM poengene.

 

Numedals Rally som er et av Norges mest tradisjonsrike rally, har som vanlig sin base med Start og Mål utenfor  Rødberg Hotel. Løpet kjøres på kjente veier med tradisjonsrike etapper som Lesteberg, Verjedalen og ikke minst kraftprøven Smådøla begge veier over fjellet. Løpet har en total lengde på ca 25 mil, hvorav 9,5 mil av disse er fartsetapper. Så det kommer til å bli mye fart og spenning lengst nord i Numedalen førstkommende lørdag.

 

AutoMester Team Snartemo Rallysport kommer fra totalseier i Rally Sørland Winter Edition og har dermed bygget opp litt ekstra selvtillitt før denne NM runden. Med håp om at dette skal gi det lille løftet som trengs for å komme enda høyere på resultatlista. Etter 3 plassen i Rally Finnskog, med erfaringer og bommert på blandt annet dekkvalg. Har teamet forberedt seg godt og sørget for at det ikke skal stå på dekk denne gangen. Men det er alltid et moment hvordan veiene holder og hvilke vær vi får løpsdagen. Med vårt budsjett er det desverre ikke mulig å stille med alle typer dekk og i ubegrenset antall, slik at det blir å gå for det sikkre å håpe på at dette holder løpet ut. Så om det er flere sponsorer som ønsker å bli en del av AutoMester Team Snartemo Rallysport, er dere hjertlig velkommen til en hyggelig sponsorprat.

 

 

Målet for sesongens siste vinter rally er helt klart å kjempe i toppen av NM klasse 3, samt å prøve å knappe inn på ledelsen som Wilsberg og Halland innehar. Med 5 plass i NM så langt (35 poeng fra teten), er vi omtrent akkurat der vi var i fjor på dette tidspunktet, slik at det er viktig å få med seg noe ekstra poeng før sommersesongen starter, slik at avstanden opp til teten ikke blir for stor. Med 30 poeng å kjøre om per løp (150 poeng totalt resten av sesongen), er det fortsatt mulig å hevde seg i NM, slik at vi gleder oss spesiellt til å få grus under hjulene når sommer sesongen setter i gang. Det er her teamet har gjort det best de siste årene.

 

 

Numedals rally starter med gjennomkjøring på fredag, før det er lagt opp til testing av bilene (shakedown) på fredag kveld. Her vil det bli masse liv og moro, slik at vi håper så mange som mulig tar seg tid til å komme å se AutoMester M3’en i fri utfoldelse gjennom den 4 km lange test etappen. Vi skal i alle fall sørge for publikumsvennlig kjøring og masse grom lyd, sammen med flere av de beste i klassen vår.

  

AutoMester Team Snartemo Rallysport ønsker å takke sponsorer og samarbeidspartnere som støtter oss gjennom årets NM sesong.

 

Følg oss gjerne på Facebook: http://www.facebook.com/pages/Team-Snartemo-Rallysport/393256644101760

 

Resultater fra NM følger dere her:

http://bilsport.no/uploads/poeng/Rally_NM_kl3_13.pdf

 

 

Kilde: pressemelding

 

Neste løp:

 

Rally Sørland 26-27.04.2013 (NM)

 

Aurskog-Høland Rally 08.06.2013 (NM)

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt