Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Team Snartemo Rallysport ser frem til å komme i gang i gjen med årets NM sesong. Med NM gullet fra 2012 i bagasjen starter teamet med beste utgangspunkt på en ny og spennende sesong.

 

 

Nytt av året er at det har blitt noen endringer i klasseinndelingen i Gruppe H (nasjonale biler). Dette gjør at det under første NM runde ( Rally Hadeland) stiller hele 26 biler i klassen. Så det sier seg selv at det blir en tøff oppgave å forsvare NM gullet fra i fjor. Men med AutoMester samt de fleste av fjorårets sponsorer (+ noen nye på gang) fortsatt med på laget, ligger alle forutsettninger på plass for å gjenta bragden også i 2013. Det skal i alle fall ikke stå på viljen fra Teamet om det ikke skulle gå veien.


Teamet har som vanlig forberedt seg godt, og det har blitt kjørt flere gode tester etter at snøen har lagt seg. Slik at nå gjenstår det bare å komme i gang i løpstempo igjen, for å se hvordan vi ligger ann blandt konkurrentene.

Foto: Benjamin A. Ward / www.benjaminward.no

Første NM runde kjøres på Hadeland førstkommende lørdag, da Rally Hadeland drar i gang årets NM sesong. Det er spådd kaldt og fint vær, og det meldes om kanonforhold på skogen, slik at her kommer det til å bli spennende fra første fartsetappe. Det er flere en et team som ønsker å sette oss til veggs, og sørge for at ikke NM gullet går til Sørlande også i 2013. Så her gjelder det å stå opp tidlig om morgenen skal vi klare å henge med.


Løpet som har start og mål i Gran sentrum, består av 7 stk fartsetapper på tilsammen ca 10 mil. Disse kjøres stort sett på kjente veier fra tidligere år,  i tillegg til at dette er hjemmebane for kartleser Arne-Ingar Stulen (som kjører for arrangørklubben), noe vi håper skal gi oss en liten fordel denne helgen.


AutoMester Team Snartemo Rallysport ønsker med dette å takke for tilliten ovenfor alle sponsorer og samarbeidspartnere som ser nytten og blir med oss på en ny sesong. Uten dere hadde dette ikke vært mulig.

Følg oss gjerne på Facebook: http://www.facebook.com/pages/Team-Snartemo-Rallysport/393256644101760


Resultater under første NM runde følger dere her:
http://www.rally-hadeland.no/resultater2/9

 

 

Kilde: pressemelding

Neste løp:


Rally Hadeland 18.01.2013 (NM)


Rally Finnskog 02.02.2013 (NM

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt