Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Snartemo / Stulen har til 2017 sesongen byttet bil og klasse, og det var duket for debut under første NM runde Sigdalsrally i helgen.

 

Det var et spent team som stilte til start uten alt for mye testing i den nye bilen. Kartleser Stulen satte seg inn for første gang lørdag morgen, mens Snartemo så vidt hadde fått kjørt noen få mil før det braket løs.

 

Etter en noe nølende første etappe, følte Snartemo at bilen passet han godt. Noe tidene viste, allerede på de to første etappene var de i en komfortabel ledelse i klassen.

 

Foto: Geir Andre Ånnestad/Gaphotography

 

Etter service bar det ut på tradisjonsrike Letmolia, en etappe som har felt mange opp gjennom årene. Etappen gikk greit selv med litt note problemer etter alle hopp og sprettene, ble det nok en ny bestetid. Inn til andre service var ledelsen nå øket til 49,1 sekunder. Noe som var langt over all forventning med så lite tid i bilen. Søren ble mere og mere komfortabel med bilen, og smilene satt løst for hver etappe som ble fullført. På den 4 etappen var planen å gasse på litt ekstra for å se hvor nærme de beste det var mulig å komme uten noe mere trening. Denne etappen kjenner Søren godt, så det ble klemt til litt ekstra. 4 tid totalt kun 16,5 sekunder bak etappevinner Brynildsen var teamet godt fornøyd med.

 

Inn til siste service var ledelsen nå oppe i 1.14,4. Det handlet nå om å komme seg i mål å sikre smått utrolige første seieren med den nye bilen. Men i rally endrer ting seg raskt. Kun få km inn på den 6 etappen (Letmolia oppover) var det stopp. Etter et lite hopp over ei bru var det slutt på fremdriften i bilen. Girkassa sa takk for seg, med brudd i inngående aksel var det bare å trille til side å se konkurrenten passere. Surt der og da, men med den debuten sitter teamet igjen med smil om munnen og gleder seg til fortsettelsen.

 

Smått utrulig skjedde det mye på de to siste etappene, slik at alle de sterkeste konkurrentene også måtte bryte. Noe som jo ikke akkurat gjorde dagen verre for teamet sin del. Av 12 biler i klassen, var det kun 4 biler som kom i mål under Sigdalsrally.

 

Det jobbes nå på spreng for å skaffe til veie delene som trengs, slik at bilen blir klar til neste NM runde Rally Finnskog allerede om 14 dager.

 

Team Snartemo Rallysport takker Sponsorer og samarbeidspartnere, samt alle fans som følger oss og gleder seg over resultatene. Det var mange hyggelige tilbakemeldinger etter debuten.

 

Følg oss gjerne på Facebook:

 

http://www.facebook.com/pages/Team-Snartemo-Rallysport/393256644101760

 

Resultater fra helgens NM runde finner dere her:

 

http://www.sigdalsrally.no/resultater

 

Resultater totalt i NM 2017 finner dere her:

 

https://bilsport.no/poengstilling-2017/

 

 

Kilde: pressemelding

 

Neste løp:

 

Sigdals Rally 14. Januar (NM)

 

Rally Finnskog 28. Januar (NM)

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt