Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

TRN Cup er delt inn i tre forskjellige Cup’er i 2016. TRN C-Fører Cup, TRN Sprint Rally Cup og TRN Voc Cup. Etter at to av vinterens løp unnagjort, har alle Cup’ene har vært representert.

 

 

Første løp ut var Sigdalsrally som i år kunne tilby både NM og Rallysprint. Det var dermed mulig å sanke poeng i alle Cup’ene allerede i første løp.

 

Rally Hadeland som var neste arrangør ut ble kjørt sist lørdag. Det ble i år arrangert som et Sprint rally, der også alle Cup’ene er representert.

 

Sigdalsrally hadde liten deltagelse i TRN Sprint Rally Cup noe som kanskje kan skrives til at dette var første løpet og nytt for alle. Men det var 3 stk som fullførte i nasjonale klasser og tar dermed poeng om de sørger for TRN medlemskapet.

 

Steingrim Westheim var den som fikk med seg flest poeng fra Sigdal, da Terje Hakkim i skrivende stund ikke er TRN medlem og teller da ikke med i Cup’en ennå (eneste kriteriet for å ta poeng).

 

I TRN C-Fører Cup var det 4 stk som tok poeng i Sigdal, men ingen av disse har heller prioritert TRN medlemskapet ennå.

 

I TRN Voc Cup var det kun Stig Solli som kjørte i mål og tok poeng.

 

Rally Hadeland som var andre løpe i TRN Cup hadde lang bedre deltagelse. I Sprint Rally Cup’en var det hele 19 biler som fullførte. Den som tok med seg flest poeng var Lars Morten Berntsen.

 

 

Det samme gjalt TRN C-Fører Cup, der 15 biler fullførte. Her var det Magnus Bergsjøbrenden som kom øverst på lista og dermed har det beste utgangspunktet videre i sesongen.

 

 

I TRN Voc Cup var det 8 biler som fullførte. Igjen var det Stig Solli som var bestemann og dermed leder klart etter to løp. Men her inngår alle løpene på terminlista og 6 av disse er tellende, slik at det er fullt mulig å hente inn forspranget.

 

 

Resultater TRN Sprint Rally Cup: http://www.nmkhadeland.com/images/stories/trn_sprint_rally_cup_2016.pdf

 

Resultater TRN C-Fører Cup:

 

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/trn_c_forer_cup_2016.pdf

 

Resultater TRN Voc Cup:

 

http://www.nmkhadeland.com/images/stories/trn_voc_cup_2016.pdf

 

For deltagelse i TRN Cup kreves innmelding i Team Rally Nasjonal, dette gjøres i menyen til venstre.

 

Neste løp i TRN Cup:

 

KNA Rally Finnskog 06.02.2016

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt