Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Alle TRN Cup’ene starter sammen med Sigdalsrally 2016 sesongen i Rally. Siden NMK Modum og Sigdal har valgt å tilby både NM runde og Sprint rally denne gangen, vil alle TRN Cup’ene starte opp allerede under første løpet.

 

Nytt av året er at vi inkluderer kl 17 i årets C-fører Cup, slik at disse også kan kjempe om premiene sammen med nasjonal C-førerene (dette for å øke konkuransen og antall deltagere). I tillegg fortsetter vi med TRN Voc Cup og TRN Sprint rally Cup.

 

TRN Cup’ene er ment for TRN medlemmer (som er eneste kravet for å ta poeng og kjempe om premiene). Alle løpene på NBF sin terminliste (som stadig utvides gjennom året) inngår, mens 6 av disse er tellende. Slik at her bør det være mulighet for mange å delta, selv om man ikke har planer om å kjøre alle løpene.

 

Statutter for TRN C-fører Cup finner du her.

 

Stattutter for TRN Voc Cup finner du her.

 

Statutter for TRN Sprint Rally Cup (som også inkluderer Rally Sprintene) finner du her.

 

Premiering til de 3 beste i hver Cup, samt stikk i Vandrepokal (som blir til odel og eie etter 3 stikk) vanker på TRN sitt Årsmøte for 2016.

 

Så rallyvenner, nøl ikke med å melde dere på årets første Rally (Sigdalrally), her er det muligheter for alle. Både de som ønsker å kjøre en lang NM runde og de som ønsker et enklere og billigere Sprint rally på de samme veiene.

 

Husk å melde dere inn i TRN slik at poengene teller fra første løp.  Innmelding gjøres enklest i menyen til venstre, eller ved å kontakte undertegnede pr mail.  

 

Oppdaterte resultater offentligjøres etter hvert løp utover sesongen.

 

Leder TRN

 

Arne-Ingar Stulen

 

Mobil: 95 22 19 54

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt