Rally Danmark var siste løpet i årets West Euro Cup. Joar A Obrestad sikret tredjeplassen i mesterskapet denne helgen sammen med Martin Fawell. I tillegg kom Kim Gursli og Bjørn Handeland til mål.

Joar A Obrestad/Martin Fawell har i år prioritert utlandet med West Euro Cup. Etter Rally Danmark nå i helgen ble det en total tredjeplass i klassen for moderne biler bak to nederlandske team.

I selve løpet ble det en femteplass i klassen og 18.plass totalt.

Kim Gursli/Bjørn Handeland var storfornøyde med å komme med hel bil til mål. Femteplass i klassen og 27.plass totalt.

I tillegg så kom Tor A Hammersmark/Gøran Sandstrøm langt i det danske rallyet. Men med sin Volvo 244 måtte de bryte på ss18 av de totalt 21 fartsetappene.

Ikke like langt kom Fredrik Aamodt/Ernst Raimund. Med sin fine Toyota Celica måtte de bryte på ss2 med defekt toppakning.

I tillegg var Steve Røkland/Veronica Engan påmeldt, men meldte avbud da Steve måtte prioritere FIA Young Driver Excellence Academy i Nederland.