Markus Foss fra Bærum kjørte inn til 6. plass i dagens Sprintrally i Bilbyen Vest i Bærum. Til sammen 80 deltagere sto på startstreken i det kompakte rallyet, og Foss ble kun slått av kraftigere biler.

Markus kjører en Peugeot 206 som eies av verkstedkjeden SnapDrive. Han deltar i Peugeot Rally Cup og skal kjøre utvalgte VM-runder med den samme bilen. I fjor vant Markus rekrutteringsklassen Tronrud Bil Junior Rally Cup og sin klasse i det åpne britiske mesterskapet i en Nissan Almera mens han i år forbereder en fremtid i Junior Rally-VM. Unggutten regnes av mange som et av de største talenter innen norsk rally.

-Det smakte godt med denne plasseringen. Vi var raskest av de forhjulsdrevne bilene, og jevnt gode plasseringer på alle etappene gjorde at vi til slutt tok hjem 6. plassen totalt, sier Markus Foss.

Vinner av Sprintrally ble Cato Brynhildsen i en BMW M3. Marginen ned til Markus på 6. plass var bare 16,1 sekund.

Kilde : Pressemelding