Årets motorsportsesong på hjemmebane startet for "Mathis" i går søndag i sprintrallyet ”Bilbyen Vest” på Rud i Bærum. Dette endte med en 4. plass.

Etter sesongstarten i Kil i Sverige helgen før påske hvor jeg var klart raskest av de 100 startende, var målsettingen denne helgen om en plass blant topp tre på totallisten absolutt realistisk. Nå endte det ikke slik, men nære var det!

Kjøremessig burde jeg i går kjørt inn til en klar andre plass totalt og klasseseier, men på andre fartsetappen ”kokte det litt over” og jeg pådro meg en snurring ved målplassering.

Dette resulterte i en fjerde plass totalt, faktisk på eksakt tiendelen samme totaltid som Cate Brynildsen på tredje plassen. Regelverket sier imidlertid at ved lik totaltid skal anvendt tid på første fartsetappe avgjøre plasseringen, og her var Cato noen tiendeler av et sekund foran meg.

Men…… det ble allikevel en utmerket dag med fantastisk mange positive tilbakemeldinger underveis og i etterkant på kjøringen fra et stort publikum. BDA Escorten er en populær løpsbil, derom er det det ingen tvil!

 

 

Kilde : Holm Jocob Matheson

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt