Ole Christian Veiby fyller 21 år på lørdag, og markerer dagen med å kjøre Aurskog-Høland Rally.

 

– Det går vel ikke an å ha det bedre på bursdagen enn å sitte i en rallybil. Jeg håper det blir en perfekt feiring, sier Ole Christian Veiby, som leder NM-sammenlagt etter fire NM-runder. Han deler ledelsen med Eyvind Brynhildsen og Anders Grøndal, og satser alt på å ha plassert de to konkurrentene bak seg etter Aurskog-Høland Rally.

 

 

– NM er ikke det store målet for meg denne sesongen, men det er selvsagt moro å være med å kjempe i toppen. Skal jeg klare å holde meg foran Eyvind og Anders i sammendraget, så må jeg nok vinne lørdag. Det er også målet. Jeg kjører for seier, sier Ole, som har Stig Rune Skjærmoen som kartleser. De kommer rett fra VM-runden på Sardinia, hvor de kjørte inn til en sterk andreplass i WRC2 sist helg.

Mens begge de to argeste konkurrentene tidligere har vunnet Aurskog-Høland Rally, er løpet et nytt bekjentskap for Ole Christian Veiby. Rallytalentet er spent på hva som venter han.

 

– Det er alltid spennende med nye løp. Veiene er delvis raske, og det tror jeg passer oss bra. Dessuten blir det nesten som å kjøre på hjemmebane. En av etappene går i Eidskog, sier Kongsvinger-gutten, som kjører sin fjerde NM-runde for året. Han sto over Sigdalsrally, som var NM-åpningen. Totalt er det sju NM-runder i årets sesong. NM-finalen er Rally Hedemarken i september

 

Kilde: Pressemelding

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt